Romana Български
+359 889 314 337
office@motocarparts.com

Сервиз

Сайтът Motocarparts.com е собственост на Satellite-GT. Фирмата е основана през 1990г. с основна концепция – производство и търговия с резервни части за всички модели мотокари и електрокари на Balkancar, както и извършване на рециклиране и основен ремонт на кари и подемна техника. През годините фирмата ни се наложи като водеща в износа на резервни части и машини на Balkancar.

В базата на фирмата в гр. Ловеч предлагаме гаранционнен и извънгаранционнен сервиз на мотокари, електрокари, платформи и подемна техника на Balkancar, както и основни ремонти на отделни части – мост управляем, мост двигателен, уредба повдигателна, дизелови двигатели и хдп. Разполагаме с екип от висококвалифицирани специалисти, от коите ще получите качествено обслужване и конкурентни цени на извършените услуги.


Защо да изберете нас?
 •   - Коректност
 •   - Качество
 •   - Бързина
 •   - Най-добрата цена

Основно направление на сервизна и ремонтна дейност в която фирма Satellite-GT е специализирана е – обслужване на всички модели на Balkancar. Сервизът извършва ремонти на мотокари, електрокари, платформи и транспалетни колички. Специализираното оборудване и квалифицираният персонал гарантират обслужване на високо ниво.

За фирма Satellite-GT на първо място е поставен КЛИЕНТЪТ – всички негови желания и претенции се удовлетворяват в срокове и граници, поставени от него самия, стига това да не противоречи на качеството на извършената услуга. Залагайки на високо качествени резервни части и сервизна дейност, предоставяме на клиентите си възможността да работят надежно с техните машини без притеснения. С предлаганата от нас услуга, ние разрешаваме проблемите на Вашите кари и подемна техника чрез бързи и адекватни решения.

Фирмата разполага с мобилна група за Северна България  за оказване на диагностично-сервизна дейност във Вашата база. Ние имаме готовност да окажем помощ и да извършим сервизна и ремонтна дейност от понеденик до петък. Мобиланата група е напълно оборудвана да извършва диагностика и широка гама от ремонти на място. Целта ни е да окажем експресна сервизна реакция и клиета да може да започне отново работа със своята машина в най-кратки срокове.

Предлагани от нас сервизни услуги:
 •   - Гаранционно и извънгаранционно обслужаване на Вашият мотокар, електрокар, платформа
 •   - Монтаж и демонтаж на всички възли
 •   - Пълен ремонт на мост управляем
 •   - Пълен ремонт на мост двигателен
 •   - Ремонт на дизелови двигатели
 •   - Ремонт на ХДП
 •   - Ремонт на електрическата инсталация на мотокара и електрокара

В случай, че имате повече въпроси можете да се свържете с нас на телефон: 0888 925 468 или да ни изпратите съобщение през контакт формата или на майл: office@motocarparts.com

В случай, че искате да заявите сервиз можете директно през контакт формата да изпратите заявка за сервиз или да се свържете с нас на телефон: 0888 925 468, като уточним къде ще извършим ремонта (в нашата база или на ваш адрес).