Romana Български
+359 889 314 337
office@motocarparts.com

За нас

Сайтът www.motocarparts.com

Сайтът motocarparts.com е създаден от екипът на фирма Satellite с целта да даде на своите клиенти пълна информация за всяка една машина и резервна част. Предосатвяме възможността директно през сайта да се правят запитвания и поръчки на търсените от Вас резервни части.

Защо да ни изберете за Ваш партньор?

Фирма Satellite е създадена през 1990 година от водещи специалисти в областа на каростроенето и поточно в производството и функционалността на основните възли и агрегати използвани в цялата продуктова гама на Balkancar, а така също и в разработването, изграждането и утвърждаването на вътрешното и външно браншово маркетиране на продукцията – машини, възли , агрегати и пълната гама резервни части, както за емблематичното производство на Balkancar, така и за всички подемно-транспортни машини произведени в България.

Нашите партньори

Фирма Satellite е регионален представител и дистрибутор на сертификирани фирми -производители на заготовки, детайли, възли и агрегати, резервни части за трансмисията, хидравликата, управлението, ходовата част и ел.инсталацията, обезпечаващи както нуждите за ремонт, рециклиране и производството на нови машини, индикирани с лястовичката на Balkancar, така и на произвежданите или монтирани във фирми извън системата на Balkancar. В резултат на това Вие винаги можете да намерите при нас това което Ви е необходимо – ежедневно актуализирани складови наличности, продуктова и техническа информация.

Предлаганото е на най-добрите към момента цени за новопроизведена сертификирана стока. Нашата пазарна стратегия е насочена към пазарно ориентирано качество, като за целта подбираме много внимателно нашите партньори и доставчици.

– При нас можете да получите професионална консултация за всичко което Ви интересува в областта на карите.
– При нас можете да замените старата си машина, възел, агрегат или резервна част срещу нова или рециклирана.
– Ние разполагаме със собствена сервизна база, в която работи екип от специалисти готов да отстрани всякакъв проблем възникнал в процеса на работа с индустриалните Ви подемно-транспортни машини за складова обработка на товари – електро- и мотокари, платформи и др.
– Нашата производствена и сервизна база е разположена на удобно и лесно достъпно място.
– Наши клиенти и партньори са фирми от Полша, Македония, Румъния, Естония, Унгария, Русия, Турция и Италия.

Философията ни е Скорост, Сигурност, Надежност

- това са нещата, които поставяме над всичко в нашите търговски взаимоотношения със клиентите си. Стремим се, чрез работата си да разширим своите контакти и да търсим нови партньори , като ги информираме, консултираме и предоставяме необходимото им качество.

Бихме били доволни , ако можем да Ви бъдем полезни с допълнителна информация, консултация или натрупания практически опит.

Приятно и полезно сърфиране в сайта на фирма Satellite.